Menu
ΚΑΛΑΘΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 2103821142 - 6937143236

Επαλειφόμενη αντιολισθητική επικάλλυψη Anti-Slip

Επαλειφόμενη αντιολισθητική επικάλλυψη Anti-Slip
Επαλειφόμενη αντιολισθητική επικάλλυψη Anti-Slip
Επαλειφόμενη αντιολισθητική επικάλλυψη Anti-Slip
Επαλειφόμενη αντιολισθητική επικάλλυψη Anti-Slip
Επαλειφόμενη αντιολισθητική επικάλλυψη Anti-Slip
1,98€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ/ 3 - 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: Anti-Slip
  • SKU: S410

Διαθέσιμες Επιλογές

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Επαλειφόμενο τσιμεντοειδές αντιολισθηρό κονίαμα, με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή στην τριβή. με μεγάλη διάρκεια αντιολισθηρότητας
Μειώνει ή εξαλείφει την ολισθηρότητα σε κάθε βατή επιφάνεια όπως σκαλοπάτια, βεράντες, διαδρόμους, πεζοδρόμια, ράμπες, γήπεδα τένις κ.ά. 
διασφαλίζει τη σταθερή βατότητα στην κυκλοφορία πεζών καθώς και τη μη ολίσθηση κάθε κινητού μέσου, μειώνοντας την πιθανότητα ατυχημάτων.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ  Οι επιφάνειες από σκυρόδεμα πρέπει να είναι στεγνές, απαλλαγμένες από σαθρά σημεία και να έχουν περάσει τουλάχιστον 30 ημέρες από την κατασκευή τους. Το υπόστρωμα σκυροδέματος πρέπει να είναι αντοχής τουλάχιστον 20,0 N/mm2.
Ξεφλουδισμένα χρώματα, αφαιρούνται με απόξεση και υδροβολή.
Πολύ γυαλιστερές επιφάνειες, τρίβονται με γυαλόχαρτο μέχρι να μην γυαλίζουν.
Εφαρμόζεται με ρολό ή βούρτσα ( πατρόγκα)  σε δύο επιστρώσεις. 
Αναμειγνύουμε το υλικό του σάκου 25kg σε 6,25lt νερό (1,25lt προς 5kg), σε δοχείο, με δράπανο χαμηλών στροφών με το κατάλληλο εξάρτημα, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής μάζα. 
αφήνουμε το δείγμα να ωριμάσει για 5 λεπτά και το αναδεύουμε ξανά. Εφαρμόζεται εύκολα με πατρόγκα και με ρολό για μεγαλύτερες επιφάνειες.. Η δεύτερη επίστρωση εφαρμόζεται σταυρωτά περίπου μετά από 2 έως 3 ώρες από την πρώτη. Δύο επιστρώσεις είναι αρκετές για τη σωστή αντιολισθηρή προστασία των προς επικάλυψη επιφανειών.

Μετά από δύο ημέρες (ανάλογα τις συνθήκες περιβάλλοντος) και αφού το υλικό έχει στεγνώσει, ερχόμαστε να ενισχύσουμε την προστασία στην επιφάνεια. Προτείνεται η εφαρμογή του ακρυλικού βερνικιού VISTA της DUROSTICK σε 2 επιστρώσεις ή του πολυουρεθανικού βερνικιού 2 συστατικών DECOFIN POLYURETHANE σε μία επίστρωση.

Υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής του και επάνω  σκαλοπάτια επενδυμένα με πλακίδια ή μάρμαρα. Εφαρμόζεται (με χρήση χαρτοταινίας) σε λωρίδες πλάτους 2,5cm ή 5cm ή όποιο άλλο μέγεθος, ανάλογα με την επιφάνεια εφαρμογής, προκειμένου να διασφαλίσουμε αντιολισθηρότητα στα σκαλοπάτια μας, εσωτερικά ή εξωτερικά.
Σε σημεία όπου υπάρχει κίνηση βαρέων οχημάτων απαιτείται και τρίτη επίστρωση με ANTI-SLIP καθώς και βερνικιού 
Αριθμός στρώσεων : 2-3
Κάλυψη : 1,0-1,3kg/m2/mm πάχους στρώσης
Μέθοδος εφαρμογής : Ρολό / πατρόγκα
Στέγνωμα :3 ώρες
Τύπος & Συνθήκες Υποστρώματος: Τσιμέντο
Κατασκευαστής :   DUROSTICK

Πλεονεκτήματα
• Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με ρολό ή πατρόγκα 
• Αντοχή στην τριβή, τη φθορά και το χρόνο
• Είναι ελαστικό, δεν σκάει και δεν συρρικνώνεται
• Καλύπτει ρωγμές εύκολα και γρήγορα και αντέχει στις συστολοδιαστολές
• Παρέχει άνεση στο πάτημα και ασφάλεια
• Καθαρίζεται εύκολα.

Κατατάσσεται στην κατηγορία CT-C70-F10-AR1 κατά EN 13813.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ  ολική βαφή  1,0-1,3kg/m²/mm πάχους στρώσης. 
αντιολισθιτική  ταινία  ενδεικτικά 1kg ANTI-SLIP καλύπτει 40 τρέχοντα μέτρα για λωρίδα πλάτους 2,5cm, 20 τρέχοντα μέτρα για λωρίδα πλάτους  5cm κ.ο.κ.

Κατανάλωση: 1,0-1,3kg/m2/mm πάχους στρώσης.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα του από το κατάστημα μας στην Χαριλάου Τρικούπη 71- 73 στην Αθήνα τ.κ. 11474, να γίνει κατ' οίκον παράδοση της παραγγελίας ή να γίνει αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεστε.

Για αποστολές προϊόντων εκτός Αθηνών, το κόστος των μεταφορικών των προϊόντων επιβαρύνουν τον παραλήπτη ( υπάρχει χρέωση μόνο από την μεταφορική εταιρία και όχι από την εταιρία μας). Σε περίπτωση που δεν συνεργάζεστε με μεταφορική η εταιρία μας είναι σε θέση με ερευνά αγοράς να σας καθοδηγήσει στην οικονομικότερη μεταφορική εταιρία.

Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων υπολογίζονται σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρία ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων, τις διαστάσεις των συσκευασιών και την ποσότητα των συσκευασιών αλλά και τον τόπο προορισμού. Η εξόφληση των μεταφορικών γίνεται στην μεταφορική εταιρία με την παραλαβή των προϊόντων.

Για παραδόσεις κατ' οίκον εντός Αθηνών το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι 20€, ισχύει για παραγγελίες εκτός από ελαστικά δάπεδα ασφαλείας, Deck, Laminate, και ραμποτέ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας 210 3821142 και 203800931 καθώς και στο mail μας orders@akasimatis.com.gr και sales@akasimatis.com.gr.
1