Menu
ΚΑΛΑΘΙ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Δομικά αναλώσιμα οικοδομικά υλικά για την κατασκευή και ανέγερση οικοδομών, για στεγανοποιήσεις και μονώσεις μέσα και έξω από τις οικοδομές, για την στεγανοποίηση ταρατσών και βεραντών, διαθέτουμε υλικά για την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων, υλικά για την τοποθέτηση μαλακών δαπέδων(βινυλικών, linoleum και συνθετικών χλοοταπήτων). Διαθέτουμε οτιδήποτε χρειάζεστε κάθε εργασία οικοδομών, την ανέγερση και την μόνωση τους. Έχουμε μεγάλη γκάμα κονιαμάτων και αυτοεπιπεδούμενων ισοπεδωτικών.Brand: Mapei
Αυτοεπιπεδούμενο υλικό εξομάλυνσης, υπερταχείας ξήρανσης, με πολύ χαμηλή εκπομπή πτητικών οργανικών ουσιών (VOC), για στρώσεις πάχους από 1 έως 10 mm.ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:Τομείς εφαρμογής: τοποθέτηση δαπέδων με κεραμικά πλακίδια, φυσικούς λίθους, εύκαμπτες και ξύλινες επικαλύψεις σε εσωτερικούς χώρους.Χ..
1.12€
Ex Tax:0.90€
Floor and wall sanding pad. The putty is an organic material, environmentally friendly mineral finish for compact, absorbent and non-absorbent substrates, ideal for GreenBuilding constructions. Grinding paste is a single ingredient, without solvents, it ensures the health of both workers and the env..
2.73€
Ex Tax:2.20€
Brand: Kerakoll
Μαγνητική κόλλα δαπέδων pvc πλαστικών βινυλικών, δαπέδων linoleum και μοκετών.Η κόλλα είναι υδατοδιαλυτή με χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, σέβεται το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Η κόλλα Slc® Eco Grintak M παρέχει μια ισχυρή συγκόλληση των δαπέδων και των μοκετών.Η κόλλα είναι  ..
3.47€
Ex Tax:2.80€
Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρω­σης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδια­βρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλι­σμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση υγρασίας ή νερού (*).Λόγω της υψηλής συγκολλητικής του ικανότητας λε..
3.90€
Ex Tax:3.15€
Καθαριστικό σπρέι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους όπου συσσωρεύεται εύκολα μούχλα, βρύα και άλγη λόγω υγρασίας, όπως μπάνια, αποθήκες, κουζίνες, κελάρια ή και εξοχικά σπίτια που παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη χρήση του καθαριστικού συνιστάται η χρήση προστατευτικών πλαστικών ..
4.00€
Ex Tax:3.23€
Υδατοδιαλυτό ενισχυτικό πρόσφυσης, για απορροφητικά συμπυκνωμένα και μη απορροφητικά υποστρώματα, ιδανικό για  κατασκευές Green Building. Το υλικό είναι ενός συστατικού χωρίς διαλύτες και με χαμηλές  εκλύσεις πτητικών οργανικών ενώσεων. Παρέχει μεγάλους χρόνους για την επάλληλη εφαρμογή, ε..
6.08€
Ex Tax:4.90€
Έτοιμο, ινοπλισμένο, επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα που μόνο με την προσθήκη νερού απλώνεται και δουλεύεται εύκολα.Είναι ιδανικό ως υπόστρωμα πριν από την τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων, παρκέ, μοκέτας, πατητής τσιμεντοκονίας σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.Αποτελεί ιδανική λύση, λόγω της υψηλής βι..
9.70€
Ex Tax:7.82€
Σκληρυντικό επιφάνειας βιομηχανικών δαπέδων γκριΈτοιμο κονίαμα επίπασης νέων βιομηχανικών δαπέδων. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα χαλαζιακά αδρανή, βελτιωτικά πρόσθετα, ρητίνες και ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια υψηλής σκληρότητας.Εφαρμόζεται σε νωπό σκυρόδεμα με τη..
11.50€
Ex Tax:9.27€
Εύκαμπτο σφραγιστικό, συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Μετά την ωρίμανσή του, σχηματίζεται μία εύκαμπτη μεμβράνη με μηδενική συρρίκνωση, ανθεκτική στις μηχανικές καταπονήσεις. Αντιστέκεται στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV. Με ισχυρή πρόσφυση σε ενώσεις ή απολήξεις, όμοιων ή..
13.00€
Ex Tax:10.48€
Διαφανές αδιαβροχοποιητικό στεγανωτικό, διαπνέον, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία κεραμοσκεπών και επενδυμένων όψεων με κεραμικά τούβλα. Δεν σχηματίζει επιφανειακό φιλμ, δεν επηρεάζει την απόχρωση των επιφανειών όπου εφαρμόζεται, δεν γυαλίζει και δεν κιτρινίζει.Προστασία επιφανειών τουλά..
14.00€
Ex Tax:11.29€
Χυτό, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομά­λυνσης δαπέδων για πάχη 1 έως και 10mm. Δια­κρίνεται για την υψηλή αντοχή του στη θλίψη και την τριβή, την ισχυρή του πρόσφυση, την άριστη εργασιμότητα και αντλησιμότητά του.Είναι ιδανικό για επιπέδωση και εξομάλυνση δα­πέδων από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία ..
18.50€
Ex Tax:14.92€
Χυτό, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξο­μάλυνσης δαπέδων, για πάχη 3 έως 30mm, τα­χείας πήξης και ωρίμανσης που δεν παρουσιάζει ρωγμές συρρίκνωσης.Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές του στην τριβή, τη θλίψη και την κρούση, την ισχυρή πρόσφυση σε κάθε ορυκτό υπόστρωμα και την άριστη ..
19.00€
Ex Tax:15.32€
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)