Menu
ΚΑΛΑΘΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 2103821142 - 6937143236

ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
77,01€
Χωρίς ΦΠΑ: 62,11€
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ/ 3 - 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: DUROSTICK N. 39
  • SKU: B1010

Διαθέσιμες Επιλογές

Ακρυλικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, υψηλής πρόσφυσης και ελαστικότητας, με αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές και τις βροχοπτώσεις. Η λευκότητά του ελαττώνει αισθητά την απορρόφηση θερμότητας από την ταράτσα.
Για μακροχρόνια αντοχή, συνιστάται αντί για αστάρωμα με το ίδιο το υλικό αραιωμένο με νερό, να γίνει προεπάλειψη με αστάρι διαλυτού, σφραγίζοντας σε βάθος πιθανές τριχοειδείς ρωγμές καθώς και τα πορώδη σημεία της επιφάνειας της ταράτσας.
Δύο επιστρώσεις σταυρωτά με Νο39 είναι αρκετές για πλήρη και μακροχρόνια στεγανοποίηση. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά ΕΝ 1504-2.

Κατανάλωση 1,0-1,5kg/m² σε δύο στρώσεις, ανάλογα με το υπόστρωμα

Συσκευασία 15 kg

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Προετοιμασία νέας επιφάνειας Καθαρίζουμε με σκληρή βούρτσα και νερό σαθρά σημεία, σκόνες και λάσπες. Απομακρύνουμε τις μαυρίλες με DUROSTICK D-95 CLEANER ή με διάλυμα χλωρίνης και νερού σε αναλογία 1:1. Στη συνέχεια, ξεπλένουμε καλά με άφθονο νερό. Οι προς στεγάνωση επιφάνειες θα πρέπει να είναι στεγνές και να μην έχουν δεχθεί νερό τουλάχιστον για 24 ώρες, προς αποφυγή εγκλωβισμού επιφανειακής υγρασίας.
2. Προετοιμασία επαναστεγάνωσης • Αποκολλημένα ασφαλτόπανα: Τα απομακρύνουμε με τη βοήθεια φαρδιάς μεταλλικής σπάτουλας ή τη χρήση φλόγιστρου.
• Εάν έχει προηγηθεί στεγάνωση με ασφαλτόπανα τα οποία είναι καλά αγκυρωμένα, αρκεί μία επίστρωση του στεγανωτικού Νο39 αραιωμένο 5% με νερό και μία δεύτερη, σταυρωτά, χωρίς αραίωση.
• Ελαστομερή στεγανωτικά αποσαθρωμένα ή αποκολλημένα, απομακρύνονται με τη βοήθεια μεταλλικής κοφτερής λάμας και πένσας.
• Για αποκολλημένη ελαστομερή στεγάνωση, μη ορατή, εντοπίζουμε τα σημεία χρησιμοποιώντας λάστιχο ποτίσματος, ρίχνοντας νερό από ύψος περίπου 1m σε όλη την επιφάνεια. Θα παρατηρήσουμε ότι ο ήχος αλλάζει στα σημεία που υπάρχουν φουσκάλες που δεν είναι ορατές. Αφού μαρκαριστούν τα σημεία προς αποξήλωση, τα απομακρύνουμε με τη βοήθεια μεταλλικής κοφτερής λάμας και πένσας ή μηχανικών μέσων.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Πριν την εφαρμογή του στεγανωτικού, επαλείφουμε με ρολό τον υδατοδιαλυτό μικρομοριακό σταθεροποιητή, ή το αστάρι διαλυτού αραιωμένο έως 30%. Εναλλακτικά, εφόσον δεν υπάρχουν σαθρά σημεία στην ταράτσα, αραιώνουμε το No39 σε αναλογία 1:1 με νερό προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως αστάρι και επιστρώνουμε με ρολό. Αφού απορροφηθεί και στεγνώσει, εντοπίζουμε τυχόν τριχοειδείς ρωγμές 0,1-0,4mm τις οποίες μεμονωμένα επαλείφουμε με μία έως δύο διαδοχικές επιστρώσεις έως ότου σφραγισθούν πλήρως. Εάν το πάχος των ρωγμών είναι επιφανειακό 0,5-1mm, συνιστάται αρχικά η σφράγιση με ελαστομερή ακρυλικό στόκο ή ελαστομερές σε φύσιγγα, με τη βοήθεια μεταλλικής σπάτουλας. Αφού στεγνώσει, ακολουθούν 2 επιστρώσεις στεγανωτικού υλικού τοπικά. Η στεγανοποίηση ολοκληρώνεται με την επάλειψη ακόμη 2 καθολικών επιστρώσεων με DUROSTICK No39. Η δεύτερη επίστρωση γίνεται σταυρωτά, καλύπτοντας τυχόν μικρές ατέλειες του υποστρώματος, αφού στεγνώσει και γίνει βατή η πρώτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Να αποφεύγεται η εφαρμογή του στεγανωτικού εάν υπάρχει πιθανότητα βροχής για τις επόμενες 24 ώρες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα του από το κατάστημα μας στην Χαριλάου Τρικούπη 71- 73 στην Αθήνα τ.κ. 11474, να γίνει κατ' οίκον παράδοση της παραγγελίας ή να γίνει αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεστε.

Για αποστολές προϊόντων εκτός Αθηνών, το κόστος των μεταφορικών των προϊόντων επιβαρύνουν τον παραλήπτη ( υπάρχει χρέωση μόνο από την μεταφορική εταιρία και όχι από την εταιρία μας). Σε περίπτωση που δεν συνεργάζεστε με μεταφορική η εταιρία μας είναι σε θέση με ερευνά αγοράς να σας καθοδηγήσει στην οικονομικότερη μεταφορική εταιρία.

Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων υπολογίζονται σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρία ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων, τις διαστάσεις των συσκευασιών και την ποσότητα των συσκευασιών αλλά και τον τόπο προορισμού. Η εξόφληση των μεταφορικών γίνεται στην μεταφορική εταιρία με την παραλαβή των προϊόντων.

Για παραδόσεις κατ' οίκον εντός Αθηνών το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι 20€, ισχύει για παραγγελίες εκτός από ελαστικά δάπεδα ασφαλείας, Deck, Laminate, και ραμποτέ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας 210 3821142 και 203800931 καθώς και στο mail μας orders@akasimatis.com.gr και sales@akasimatis.com.gr.
1