Menu
ΚΑΛΑΘΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 2103821142 - 6937143236

ADHESIVE PROOFING HYPERSTONE ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ ΚΟΛΛΑ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

ADHESIVE PROOFING HYPERSTONE ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ ΚΟΛΛΑ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
ADHESIVE PROOFING HYPERSTONE ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ ΚΟΛΛΑ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
31,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ/ 3 - 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: ADHESIVE PROOFING HYPERSTONE
  • SKU: E509

Η κόλλα ADHESIVE PROOFING HYPERSTONE είναι μια ελαστική κόλλα δύο συστατικών υψηλών προδιαγραφών.

Το Α συστατικό (κονίαμα), αποτελείται από τσιμέντο, μάρμαρο επιλεγμένης κοκκομετρίας, ακρυλικές ρητίνες και ειδικά χημικά πρόσθετα τα οποία προσδίδουν στο προϊόν:
Άριστη αντοχή, υψηλή δύναμη πρόσφυσης, ελαστικότητα, μηδενική ολίσθηση και αντοχή σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες.

Το Β συστατικό (γαλάκτωμα), αποτελείται από μια ειδικού τύπου ακρυλική διασπορά, νερό και χημικά πρόσθετα.

Η κόλλα ADHESIVE PROOFING HYPERSTONE υπερκαλύπτει τα χαρακτηριστικά C2 TE S2  σύμφωνα με τα ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002

Η κόλλα ADHESIVE PROOFING HYPERSTONE είναι η πλέον κατάλληλη και εγγυημένη για την συγκόλληση και αρμολόγηση των ελαστικών πετρών Hyperstone, επάνω σε πάσης φύσεως επιφάνειες ορυκτής βάσης, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Επιπλέον είναι κατάλληλη για την συγκόλληση πάσης φύσεως απορροφητικών και μη απορροφητικών κεραμικών, γρανιτοειδών πλακιδίων, φυσικών και διακοσμητικών πετρών, EPS και XPS  σε δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Προετοιμασία επιφάνειας:  Οι επιφάνειες πρέπει να είναι απαλλαγμένες από σαθρά μέρη, λάδια, ρύπους και σκόνες. Σφραγίζουμε τυχόν μεγάλες ρωγμές και κενά με το κατάλληλο υλικό. Ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, διαβρέχουμε ελαφρά τις επιφάνειες χωρίς να αφήνουμε λιμνάζοντα νερά.

Οι συνήθεις επιφάνειες ορυκτής βάσης με κανονική απορροφητικότητα δεν απαιτούν αστάρωμα (π.χ. σοβάς, σκυρόδεμα).

Οι παλιοί σοβάδες ασταρώνονται με διάλυμα:  1 κιλό γαλάκτωμα με 1,2 κιλά κονίαμα.

Σε χώρους που υπόκεινται σε αυξημένα ποσοστά υγρασίας, όπου υπάρχει ανερχόμενη υγρασία, ή όπου θέλουμε να αποκλείσουμε το πέρασμα της υγρασίας  προς το υπόστρωμα, ακόμη κι όταν η υγρασία έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση (αρνητική πίεση), είναι απαραίτητο να προηγηθεί η επάλειψη της επιφάνειας, με την αδιαβροχοποιητική μεμβράνη Waterproofing membrane Hyperstone.

Σε αυτή την περίπτωση η συγκόλληση των πετρών θα πρέπει να γίνει, όταν στεγνώσει η αδιαβροχοποιητική μεμβράνη , αλλά πριν αυτή ξηραθεί τελείως.

Αναλογία ανάμιξης:   2,5 κιλά Α συστατικού (κονίαμα), προστίθενται σε  1 κιλό Β συστατικού (γαλάκτωμα, εάν είναι καλοκαίρι) και 3 κιλά  Α συστατικού (κονίαμα), προστίθενται σε 1 κιλό Β συστατικού (γαλάκτωμα,εάν είναι χειμώνας), χωρίς την  προσθήκη επιπλέον νερού.

Παρασκευή μίγματος:  Σε ένα καθαρό δοχείο προσθέστε το γαλάκτωμα (Β συστατικό). Υπό συνεχή ανάδευση με αναμικτήρα χαμηλών στροφών, προσθέτετε σταδιακά το κονίαμα. Ανακατέψτε για 5 λεπτά έτσι ώστε να σχηματιστεί μια λεπτόρρευστη μάζα χωρίς σβώλους, που να απλώνει εύκολα. Αφήστε το μίγμα να ωριμάσει για 5 λεπτά και ανακατέψτε για μια ακόμη φορά.

Εφαρμογή: Απλώστε την κόλλα με μια μεταλλική σπάτουλα πάνω στην επιφάνεια και χτενίστε την με οδοντωτή σπάτουλα 6 – 8mm.  Τοποθετούμε τις πέτρες στην θέση τους εντός 10 – 20 λεπτών (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) από την διάστρωση της κόλλας, πριν αυτή πετσιάσει, πιέζοντας τες έτσι ώστε να εξασφαλίσετε  απόλυτη εφαρμογή.

Κατανάλωση: 2 – 5 Kg/m2Η κατανάλωση εξαρτάται  από το μέγεθος της σπάτουλας,  την τραχύτητα του υποστρώματος και την απορροφητικότητα της επιφάνειας εφαρμογής.

Χρόνος ζωής στο δοχείο:  5 – 6 ώρες με περιοδική ανάδευση, εξαρτώμενη και από τις καιρικές συνθήκες.

Συσκευασία 20kgr. (15kgr. ΚΟΝΙΑΜΑ + 5kgr. ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ) 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα του από το κατάστημα μας στην Χαριλάου Τρικούπη 71- 73 στην Αθήνα τ.κ. 11474, να γίνει κατ' οίκον παράδοση της παραγγελίας ή να γίνει αποστολή των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεστε.

Για αποστολές προϊόντων εκτός Αθηνών, το κόστος των μεταφορικών των προϊόντων επιβαρύνουν τον παραλήπτη ( υπάρχει χρέωση μόνο από την μεταφορική εταιρία και όχι από την εταιρία μας). Σε περίπτωση που δεν συνεργάζεστε με μεταφορική η εταιρία μας είναι σε θέση με ερευνά αγοράς να σας καθοδηγήσει στην οικονομικότερη μεταφορική εταιρία.

Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων υπολογίζονται σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρία ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων, τις διαστάσεις των συσκευασιών και την ποσότητα των συσκευασιών αλλά και τον τόπο προορισμού. Η εξόφληση των μεταφορικών γίνεται στην μεταφορική εταιρία με την παραλαβή των προϊόντων.

Για παραδόσεις κατ' οίκον εντός Αθηνών το κόστος αποστολής των προϊόντων είναι 20€, ισχύει για παραγγελίες εκτός από ελαστικά δάπεδα ασφαλείας, Deck, Laminate, και ραμποτέ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας 210 3821142 και 203800931 καθώς και στο mail μας orders@akasimatis.com.gr και sales@akasimatis.com.gr.
1