Menu
ΚΑΛΑΘΙ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Ορυκτό κονίαμα αυτοεπιπεδούμενο δαπέδου κανονικής πήξης με ταχεία ωρίμανση. Το αυτοεπιπεδούμενο ισοπεδωτικό pronto είναι κατάλληλο για πλήρωση υποστρωμάτων δαπέδου μέχρι 8 cm.  Είναι φιλικό προς το περιβαλλον απο ανακυκλωμένες πρώτες ύλες. Κατάλληλο για κατασκευές Greenbuilding.  Έχει χαμηλές εκπομπ..
0,28€
Χωρίς ΦΠΑ:0,23€
Ινοπλισμένο, εξομαλυντικό τσιμεντοκονίαμα, ταχείας πήξεως, που εφαρμόζεται σε πάχος από 3 έως 30 mm για την επιπέδωση οριζόντιων και κάθετων επιφανειών, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήσηΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:Μέγιστο μέγεθος αδρανούς: 1 mm.Αναλογία ανάμειξης: 100 μέρη PLANITOP FAST 330 με 18-..
0,99€
Χωρίς ΦΠΑ:0,80€
Brand: Mapei
Αυτοεπιπεδούμενο υλικό εξομάλυνσης, υπερταχείας ξήρανσης, με πολύ χαμηλή εκπομπή πτητικών οργανικών ουσιών (VOC), για στρώσεις πάχους 1-10mm.ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:Τομείς εφαρμογής: τοποθέτηση δαπέδων με κεραμικά πλακίδια, φυσικούς λίθους, εύκαμπτες και ξύλινες επικαλύψεις σε εσωτερικούς χώρους.Χρόνος ε..
1,24€
Χωρίς ΦΠΑ:1,00€
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Επαλειφόμενο τσιμεντοειδές αντιολισθηρό κονίαμα, με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή στην τριβή. με μεγάλη διάρκεια αντιολισθηρότηταςΜειώνει ή εξαλείφει την ολισθηρότητα σε κάθε βατή επιφάνεια όπως σκαλοπάτια, βεράντες, διαδρόμους, πεζοδρόμια, ράμπες, γήπεδα τένις κ.ά. διασφ..
1,98€
Χωρίς ΦΠΑ:1,60€
Στόκος λείανσης δαπέδων και τοίχων. Ο στόκος είναι οργανικό υλικό , φιλικό προς το περιβάλλον ορυκτού φινιρίσματος για συμπαγή, απορροφητικά και μη απορροφητικά υποστρώματα, ιδανικό για το κατασκευές GreenBuilding. Η πάστα λείανσης είναι ενός συστατικού, χωρίς διαλύτες, διασφαλίζει την υγεία τόσο τω..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Brand: Kerakoll
Σταθεροποιητικό υδατοδιαλυτό υλικό, για την προετοιμασία επιφανειών τοποθέτησης, της εταιρίας Kerakoll. Το Γαλάκτωμα Kerakoll Keradur Eco είναι μια πολύ καλή επιλογή για να χρησιμοποιήσετε. Η επιλογή οικοδομικών υλικών πρέπει να είναι προσεκτική. Εμείς, σας προτείνουμε με απόλυτη σιγουριά αυτό το γα..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρω­σης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδια­βρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλι­σμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση υγρασίας ή νερού (*).Λόγω της υψηλής συγκολλητικής του ικανότητας λε..
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,15€
Καθαριστικό σπρέι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους όπου συσσωρεύεται εύκολα μούχλα, βρύα και άλγη λόγω υγρασίας, όπως μπάνια, αποθήκες, κουζίνες, κελάρια ή και εξοχικά σπίτια που παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη χρήση του καθαριστικού συνιστάται η χρήση προστατευτικών πλαστι..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Brand: Kerakoll
Μαγνητική κόλλα δαπέδων pvc πλαστικών βινυλικών, δαπέδων linoleum και μοκετών. Η κόλλα είναι υδατοδιαλυτή με χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, σέβεται το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Η κόλλα Slc® Eco Grintak M παρέχει μια ισχυρή συγκόλληση των δαπέδων και των μοκετών. Η κόλλα είναι ..
5,58€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Η μαγνητική κόλλα δαπέδων AC777E διατίθεται σε συσκευασίες του 1 κιλού. Είναι κατάλληλη για την τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου σε ρολό, πλακίδια ή λωρίδες, και κάθε είδους μοκέτας. Έχει εξαιρετικό άπλωμα, ισχυρή πρόσφυση, μεγάλο ανοιχτό χρόνο δουλέματος και πολύ μεγάλες μηχανικές αντοχές. Εν..
5,58€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Αστάρι πολλαπλών χρήσεων έτοιμο προς χρήση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε τοίχους και δάπεδα. Το Eco Prim Grip μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθεί η πρόσφυση σοβάδων όλων των ειδών με βάση το τσιμέντο, το γύψο και τον ασβέστη σε υποστρώματα από σκυρόδεμα, τούβλα, τσιμεντόλιθους από ..
5,58€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Το primer g της  Mapei είναι αστάρι σε υδατική διασπορά με βάση συνθετικές ρητίνες, με πολύ χαμηλή εκπομπή οργανικών ουσιών  (VOC). Tο  αστάρι primer g χρησιμοποιείται  σαν αγωγή επιφανειών γύψου πριν την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων.  Σαν στρώση αγκύρωσης για εκτοξευμένα επιχρίσματα με βάση γύψ..
6,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Μαγνητική οργανική κόλλα βινυλικών δαπέδων ρολών κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους.Η Slc Eco Grinkol  είναι κόλλα οργανικό ορυκτό συγκολλητικό υλικό, πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για την τοποθέτηση σταθερών βινυλικών δαπέδων (PVC) σε απορροφητικά και μη απορροφητι..
6,32€
Χωρίς ΦΠΑ:5,10€
Brand: Mapei
Kόλλα μαγνητική δαπέδων Pvc  βινυλικών λωρίδων, πλακιδίων πλαστικών, βινυλικών ρολών και Linoleum δαπέδων. Δημιουργεί μια πολύ ισχυρή κόλληση μεταξύ δαπέδου και πατώματος. Η μαγνητική κόλλα είναι εύκολη στην τοποθέτηση της και είναι κατάλληλη  για οποιοδήποτε εύκαμπτο πλαστικό βινυλικό δάπ..
6,45€
Χωρίς ΦΠΑ:5,20€
Brand: Mapei
Πολυουρεθανική κόλα δύο συστατικών mapei ultrabond turf pu 2k, για τη συγκόλληση των ταινιών στους αρμούς μεταξύ των ρολών του συνθετικού χλοοτάπητα και την σταθεροποίηση των ελαστικών πλακιδίων στις παιδικές χαρές και γυμναστήρια. Η πολυουρεθανική κόλλα της Mapei διατίθεται σε πράσινο χρώμα ίδ..
7,44€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Brand: Kerakoll
Οργανική μαγνητική κόλλα κόλλησης μη μόνιμης κατάλληλη για βινυλικά πλαστικά δάπεδα επικαθίμενα. Η μαγνητική κόλλα Eco Tack διατίθεται σε συσκευασίες των 10 kg. Η τοποθέτηση της κόλλας γίνεται με ρολό βαψίματος. Η βάση της κόλλας είναι το νερό, έχει πολύ χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσε..
8,06€
Χωρίς ΦΠΑ:6,50€
Βενζινόκολλα με βάση το νεοπρένιο, κατάλληλη για μοκέτες, μαλακά πλακίδια, PVC, ελαστικά (Pirelli), δέρματα σε μωσαϊκά, ξύλινα δάπεδα και μεταλλικές επιφάνειες, σε χώρους με βαριά χρήση.ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Βάρος: 5Kg Θερμοκρασία εφαρμογής: ελάχιστη 20οC στο δάπεδο Σχετική υγρασία: 65%..
8,87€
Χωρίς ΦΠΑ:7,15€
Κόλλα ταπετσαρίας τοίχων Mt32 της εταιρίας Mapei  υδατικού διαλύματος για την κάλυψη τοίχων. Η κόλλα ταπετσαρίας κολλάει όλων των ειδών ταπετσαρίες (χαρτί, πλεκτή, πλάτη από χαρτί, βαριές υφασμάτινες και υφαντές από υαλόπλεγμα).Τεχνικά χαρακτηριστικά Κόλλας ταπετσαρίας Mt32 MapeiΜορφή: κρεμώδης..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Έτοιμο, ινοπλισμένο, επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα που μόνο με την προσθήκη νερού απλώνεται και δουλεύεται εύκολα.Είναι ιδανικό ως υπόστρωμα πριν από την τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων, παρκέ, μοκέτας, πατητής τσιμεντοκονίας σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.Αποτελεί ιδανική λύση, λόγω της υψηλής ..
9,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,82€
Μαγνητική κόλλα με αγώγιμες ιδιότητες  Ultrabond eco v4 conductive της εταιρίας Mapei. Δημιουργεί μια πολύ ισχυρή κόλληση μεταξύ δαπέδου και του πατώματος. Η μαγνητική αγώγιμη κόλλα μεταφέρει τα ηλεκτρικά φορτία που δημιουργούνται στην ηλεκτρική γείωση του δαπέδου. Η μαγνητική αγώγιμη κόλλα έχε..
11,16€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Σκληρυντικό επιφάνειας βιομηχανικών δαπέδων γκριΈτοιμο κονίαμα επίπασης νέων βιομηχανικών δαπέδων. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα χαλαζιακά αδρανή, βελτιωτικά πρόσθετα, ρητίνες και ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια υψηλής σκληρότητας.Εφαρμόζεται σε νωπό σκυρόδεμα με..
11,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
Εύκαμπτο σφραγιστικό, συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Μετά την ωρίμανσή του, σχηματίζεται μία εύκαμπτη μεμβράνη με μηδενική συρρίκνωση, ανθεκτική στις μηχανικές καταπονήσεις. Αντιστέκεται στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV. Με ισχυρή πρόσφυση σε ενώσεις ή απολήξεις, όμοιων ή ..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Διαφανές αδιαβροχοποιητικό στεγανωτικό, διαπνέον, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία κεραμοσκεπών και επενδυμένων όψεων με κεραμικά τούβλα. Δεν σχηματίζει επιφανειακό φιλμ, δεν επηρεάζει την απόχρωση των επιφανειών όπου εφαρμόζεται, δεν γυαλίζει και δεν κιτρινίζει. Προστασία επιφανειών ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,29€
Χυτό, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομά­λυνσης δαπέδων για πάχη 1 έως και 10mm. Δια­κρίνεται για την υψηλή αντοχή του στη θλίψη και την τριβή, την ισχυρή του πρόσφυση, την άριστη εργασιμότητα και αντλησιμότητά του.Είναι ιδανικό για επιπέδωση και εξομάλυνση δα­πέδων από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία ..
18,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,92€
Χυτό, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξο­μάλυνσης δαπέδων, για πάχη 3 έως 30mm, τα­χείας πήξης και ωρίμανσης που δεν παρουσιάζει ρωγμές συρρίκνωσης.Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές του στην τριβή, τη θλίψη και την κρούση, την ισχυρή πρόσφυση σε κάθε ορυκτό υπόστρωμα και την άριστη&n..
19,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,32€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 43 (2 Σελ.)