Menu
ΚΑΛΑΘΙ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Αυτοκόλλητες ταινίες σήμανσης για γυάλινες επιφάνειες και πόρτες για άτομα με μειωμένη όραση σε ρολά φάρδους 5cm και 10cm...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καθαριστικό σπρέι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους όπου συσσωρεύεται εύκολα μούχλα, βρύα και άλγη λόγω υγρασίας, όπως μπάνια, αποθήκες, κουζίνες, κελάρια ή και εξοχικά σπίτια που παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη χρήση του καθαριστικού συνιστάται η χρήση προστατευτικών πλαστι..
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρω­σης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδια­βρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλι­σμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση υγρασίας ή νερού (*).Λόγω της υψηλής συγκολλητικής του ικανότητας λε..
4,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,87€
Μάλλινος κετσές felt κατάλληλος για επενδύσεις κατασκευών, για επενδύσεις κατασκευές τσαντών και παπουτσιών και γενικά σε κατασκευές όπου χρειαζόμαστε θερμομόνωση και ηχομόνωση. Ο κετσές επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επένδυση επιφανειών αυτοκινήτου. Το συνολικό πάχος το..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Η μαγνητική κόλλα δαπέδων AC777E διατίθεται σε συσκευασίες του 1 κιλού. Είναι κατάλληλη για την τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου σε ρολό, πλακίδια ή λωρίδες, και κάθε είδους μοκέτας. Έχει εξαιρετικό άπλωμα, ισχυρή πρόσφυση, μεγάλο ανοιχτό χρόνο δουλέματος και πολύ μεγάλες μηχανικές αντοχές. Εν..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Επαλειφόμενο, στεγανωτικό, διαπνέον τσιμεντοκονίαμα, κατάλληλο για την προληπτική διασφάλιση στεγανότητας και την κάλυψη πιθανών τριχοειδών ρωγμών στα σημεία που είναι εμφανής η λάσπη στερέωσης κορφιάδων και ακροκεράμων καθώς και σε ραγισμένα κεραμίδια. Η εφαρμογή του σε επιμελώς διαβρεγμένη εσω..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,45€
Σκληρυντικό επιφάνειας βιομηχανικών δαπέδων γκριΈτοιμο κονίαμα επίπασης νέων βιομηχανικών δαπέδων. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα χαλαζιακά αδρανή, βελτιωτικά πρόσθετα, ρητίνες και ανοξείδωτα μεταλλικά σφαιρίδια υψηλής σκληρότητας.Εφαρμόζεται σε νωπό σκυρόδεμα με..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Ορυκτό κονίαμα αυτοεπιπεδούμενο δαπέδου κανονικής πήξης με ταχεία ωρίμανση. Το αυτοεπιπεδούμενο ισοπεδωτικό pronto είναι κατάλληλο για πλήρωση υποστρωμάτων δαπέδου μέχρι 8 cm.  Είναι φιλικό προς το περιβαλλον απο ανακυκλωμένες πρώτες ύλες. Κατάλληλο για κατασκευές Greenbuilding.  Έχει χαμηλές εκπομπ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Διαφανές αδιαβροχοποιητικό στεγανωτικό, διαπνέον, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία κεραμοσκεπών και επενδυμένων όψεων με κεραμικά τούβλα. Δεν σχηματίζει επιφανειακό φιλμ, δεν επηρεάζει την απόχρωση των επιφανειών όπου εφαρμόζεται, δεν γυαλίζει και δεν κιτρινίζει. Προστασία επιφανειών ..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Εύκαμπτο σφραγιστικό, συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Μετά την ωρίμανσή του, σχηματίζεται μία εύκαμπτη μεμβράνη με μηδενική συρρίκνωση, ανθεκτική στις μηχανικές καταπονήσεις. Αντιστέκεται στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV. Με ισχυρή πρόσφυση σε ενώσεις ή απολήξεις, όμοιων ή ..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,71€
Brand: Mapei
Αυτοεπιπεδούμενο υλικό εξομάλυνσης, υπερταχείας ξήρανσης, με πολύ χαμηλή εκπομπή πτητικών οργανικών ουσιών (VOC), για στρώσεις πάχους 1-10mm.ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:Τομείς εφαρμογής: τοποθέτηση δαπέδων με κεραμικά πλακίδια, φυσικούς λίθους, εύκαμπτες και ξύλινες επικαλύψεις σε εσωτερικούς χώρους.Χρόνος ε..
22,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,15€
Έτοιμο, ινοπλισμένο, επιπεδωτικό τσιμεντοκονίαμα που μόνο με την προσθήκη νερού απλώνεται και δουλεύεται εύκολα.Είναι ιδανικό ως υπόστρωμα πριν από την τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων, παρκέ, μοκέτας, πατητής τσιμεντοκονίας σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.Αποτελεί ιδανική λύση, λόγω της υψηλής ..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Χυτό, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομά­λυνσης δαπέδων για πάχη 1 έως και 10mm. Δια­κρίνεται για την υψηλή αντοχή του στη θλίψη και την τριβή, την ισχυρή του πρόσφυση, την άριστη εργασιμότητα και αντλησιμότητά του.Είναι ιδανικό για επιπέδωση και εξομάλυνση δα­πέδων από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία ..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Χυτό, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξο­μάλυνσης δαπέδων, για πάχη 3 έως 30mm, τα­χείας πήξης και ωρίμανσης που δεν παρουσιάζει ρωγμές συρρίκνωσης.Διακρίνεται για τις υψηλές μηχανικές αντοχές του στην τριβή, τη θλίψη και την κρούση, την ισχυρή πρόσφυση σε κάθε ορυκτό υπόστρωμα και την άριστη&n..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Ορυκτό αυτοεπιπεδούμενο υλικό υπερταχείας πήξης, πιστοποιημένο, φιλικό προς το περιβάλλον, για διορθώσεις με υψηλή αντοχή και σε μεγάλο πάχος ανώμαλων υποστρωμάτων, ιδανικό για το GreenBuilding. Έχει μειωμένες εκπομπές CO₂ και χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων και είναι ανακυκλώσιμ..
25,50€
Χωρίς ΦΠΑ:20,56€
Το primer g της  Mapei είναι αστάρι σε υδατική διασπορά με βάση συνθετικές ρητίνες, με πολύ χαμηλή εκπομπή οργανικών ουσιών  (VOC). Tο  αστάρι primer g χρησιμοποιείται  σαν αγωγή επιφανειών γύψου πριν την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων.  Σαν στρώση αγκύρωσης για εκτοξευμένα επιχρίσματα με βάση γύψ..
27,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,18€
Ορυκτό αυτοεπιπεδούμενο υλικό υπερταχείας πήξης, πιστοποιημένο, φιλικό προς το περιβάλλον, για διορθώσεις με υψηλη αντοχή και λεία τελική επιφάνεια ανώμαλων υποστρωμάτων, ιδανικό για το GreenBuilding. Τεχνολογίας HDERating: Eco 5. Σύνθεση με τοπικά ορυκτά για μειωμένες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου κα..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Ινοπλισμένο, εξομαλυντικό τσιμεντοκονίαμα, ταχείας πήξεως, που εφαρμόζεται σε πάχος από 3 έως 30 mm για την επιπέδωση οριζόντιων και κάθετων επιφανειών, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήσηΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:Μέγιστο μέγεθος αδρανούς: 1 mm.Αναλογία ανάμειξης: 100 μέρη PLANITOP FAST 330 με 18-..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Επαλειφόμενο κονίαμα με άριστη πρόσφυση, το οποίο στεγανοποιεί τις επιφάνειες και δίνει τη δυνατότητα διαπνοής τους. Το κονίαμα D-1 είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση θετικών και αρνητικών υδροστατικών πιέσεων έως 7 Atm DIN 1048. Κατάλληλο για τη στεγανοποίηση σε δάπεδα υπογείων, ισογείων, προστ..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,58€
Ορυκτό υλικό επικάλυψης ωσμωτικής δράσης, φιλικό προς το περιβάλλον, για την προστασία και τη στεγανοποίηση εγγυημένης διάρκειας κατασκευών από σκυρόδεμα. Το Kerabuild Eco Osmocem είναι υλικό επικάλυψης ενός συστατικού, θιξοτροπικό, συμμορφούμενο με τα χαρακτηριστικά επίδοσης που απαιτούντα..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Μαγνητική οργανική κόλλα βινυλικών δαπέδων ρολών κατάλληλη για όλους τους εσωτερικούς χώρους.Η Slc Eco Grinkol  είναι κόλλα οργανικό ορυκτό συγκολλητικό υλικό, πιστοποιημένο ως φιλικό προς το περιβάλλον, για την τοποθέτηση σταθερών βινυλικών δαπέδων (PVC) σε απορροφητικά και μη απορροφητι..
30,38€
Χωρίς ΦΠΑ:24,50€
Ορυκτό υλικό εξομάλυνσης ταχείας πήξης, πιστοποιημένο, φιλικό προς το περιβάλλον, για διορθώσεις με υψηλή αντοχή και σε μεγάλο πάχος ανώμαλων υποστρωμάτων, ιδανικό για το GreenBuilding.Το Keralevel® Eco LR αναπτύσσει τέλεια θιξοτροπική ισορροπία, ιδανική για τη διόρθωση ανώμαλων ή μη κατακό..
32,50€
Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Υδατοδιαλυτό ενισχυτικό πρόσφυσης, για απορροφητικά συμπυκνωμένα και μη απορροφητικά υποστρώματα, ιδανικό για  κατασκευές Green Building. Το υλικό είναι ενός συστατικού χωρίς διαλύτες και με χαμηλές  εκλύσεις πτητικών οργανικών ενώσεων. Παρέχει μεγάλους χρόνους για την επάλληλη εφαρμογή, ε..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού υψηλής διείσδυσης (micro technology), σιλοξανικής βάσης, με διαλύτες και υψηλή ανθεκτικότητα σε αλκαλικό περιβάλλον. Προστατεύει αποτελεσματικά διακοσμητικά τεχνητά τούβλα τσιμεντοειδούς ή κεραμικής βάσης, εμφανή κεραμικά τούβλα, τουβλίνες και τσιμεντόπλακες.Το αδια..
36,00€
Χωρίς ΦΠΑ:29,03€
Ακρυλική κόλλα γενικής χρήσης, χωρίς διαλύτη, σε υδατικό διάλυμα, με παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο και με πολύ χαμηλό επίπεδο εκπομπής VOC, για την τοποθέτηση επικαλύψεων δαπέδων από καουτσούκ, PVC, vinyl, πολυολεφίνη, linoleum και μοκετών.Kόλλα μαγνητική δαπέδων Pvc  βινυλικών λωρίδων, πλακιδίων ..
40,30€
Χωρίς ΦΠΑ:32,50€
Εμφάνιση 1 έως 25 από 43 (2 Σελ.)