Menu
ΚΑΛΑΘΙ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Brand: Kerakoll
Σταθεροποιητικό υδατοδιαλυτό υλικό, για την προετοιμασία επιφανειών τοποθέτησης, της εταιρίας Kerakoll. Το Γαλάκτωμα Kerakoll Keradur Eco είναι μια πολύ καλή επιλογή για να χρησιμοποιήσετε. Η επιλογή οικοδομικών υλικών πρέπει να είναι προσεκτική. Εμείς, σας προτείνουμε με απόλυτη σιγουριά αυτό το γα..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
Επαλειφόμενος τσιμεντοειδής αναστολέας διάβρω­σης οπλισμού σκυροδέματος. Mε ισχυρά αντιδια­βρωτικά στη σύνθεσή του, προστατεύει τον οπλι­σμό του σκυροδέματος από την προσβολή του από σκουριά που δημιουργείται από την εισχώρηση υγρασίας ή νερού (*).Λόγω της υψηλής συγκολλητικής του ικανότητας λε..
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,15€
Καθαριστικό σπρέι ιδανικό για εσωτερικούς χώρους όπου συσσωρεύεται εύκολα μούχλα, βρύα και άλγη λόγω υγρασίας, όπως μπάνια, αποθήκες, κουζίνες, κελάρια ή και εξοχικά σπίτια που παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη χρήση του καθαριστικού συνιστάται η χρήση προστατευτικών πλαστι..
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Αστάρι πολλαπλών χρήσεων έτοιμο προς χρήση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε τοίχους και δάπεδα. Το Eco Prim Grip μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιωθεί η πρόσφυση σοβάδων όλων των ειδών με βάση το τσιμέντο, το γύψο και τον ασβέστη σε υποστρώματα από σκυρόδεμα, τούβλα, τσιμεντόλιθους από ..
5,58€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Το primer g της  Mapei είναι αστάρι σε υδατική διασπορά με βάση συνθετικές ρητίνες, με πολύ χαμηλή εκπομπή οργανικών ουσιών  (VOC). Tο  αστάρι primer g χρησιμοποιείται  σαν αγωγή επιφανειών γύψου πριν την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων.  Σαν στρώση αγκύρωσης για εκτοξευμένα επιχρίσματα με βάση γύψ..
6,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Εύκαμπτο σφραγιστικό, συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Μετά την ωρίμανσή του, σχηματίζεται μία εύκαμπτη μεμβράνη με μηδενική συρρίκνωση, ανθεκτική στις μηχανικές καταπονήσεις. Αντιστέκεται στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UV. Με ισχυρή πρόσφυση σε ενώσεις ή απολήξεις, όμοιων ή ..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Διαφανές αδιαβροχοποιητικό στεγανωτικό, διαπνέον, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία κεραμοσκεπών και επενδυμένων όψεων με κεραμικά τούβλα. Δεν σχηματίζει επιφανειακό φιλμ, δεν επηρεάζει την απόχρωση των επιφανειών όπου εφαρμόζεται, δεν γυαλίζει και δεν κιτρινίζει. Προστασία επιφανειών ..
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,29€
Επαλειφόμενο κονίαμα με άριστη πρόσφυση, το οποίο στεγανοποιεί τις επιφάνειες και δίνει τη δυνατότητα διαπνοής τους. Το κονίαμα D-1 είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση θετικών και αρνητικών υδροστατικών πιέσεων έως 7 Atm DIN 1048. Κατάλληλο για τη στεγανοποίηση σε δάπεδα υπογείων, ισογείων, προστ..
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,94€
Επαλειφόμενο, στεγανωτικό, διαπνέον τσιμεντοκονίαμα, κατάλληλο για την προληπτική διασφάλιση στεγανότητας και την κάλυψη πιθανών τριχοειδών ρωγμών στα σημεία που είναι εμφανής η λάσπη στερέωσης κορφιάδων και ακροκεράμων καθώς και σε ραγισμένα κεραμίδια. Η εφαρμογή του σε επιμελώς διαβρεγμένη εσω..
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,94€
Ορυκτό υλικό επικάλυψης ωσμωτικής δράσης, φιλικό προς το περιβάλλον, για την προστασία και τη στεγανοποίηση εγγυημένης διάρκειας κατασκευών από σκυρόδεμα. Το Kerabuild Eco Osmocem είναι υλικό επικάλυψης ενός συστατικού, θιξοτροπικό, συμμορφούμενο με τα χαρακτηριστικά επίδοσης που απαιτούντα..
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,94€
Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, λευκό κονίαμα, ιδανικό για μακροχρόνια στεγανοποίηση. Αποτελείται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, ακρυλικές ελαστομερείς ρητίνες και παρασκευάζεται μόνο με την προσθήκη νερού.Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, τον παγετό, τα λ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού υψηλής διείσδυσης (micro technology), σιλοξανικής βάσης, με διαλύτες και υψηλή ανθεκτικότητα σε αλκαλικό περιβάλλον. Προστατεύει αποτελεσματικά διακοσμητικά τεχνητά τούβλα τσιμεντοειδούς ή κεραμικής βάσης, εμφανή κεραμικά τούβλα, τουβλίνες και τσιμεντόπλακες.Το αδια..
28,50€
Χωρίς ΦΠΑ:22,98€
Υδατοδιαλυτό ενισχυτικό πρόσφυσης, για απορροφητικά συμπυκνωμένα και μη απορροφητικά υποστρώματα, ιδανικό για  κατασκευές Green Building. Το υλικό είναι ενός συστατικού χωρίς διαλύτες και με χαμηλές  εκλύσεις πτητικών οργανικών ενώσεων. Παρέχει μεγάλους χρόνους για την επάλληλη εφαρμογή, ε..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Εύκαμπτο, χαλαζιακό, ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα τροποποιημένο με ακρυλικά, υδαταπωθητικά πολυμερή και ειδικά πρόσθετα υλικά. Απόλυτα κατάλληλο για κάθετη ορυκτή επιφάνεια που υπόκειται σε δονήσεις, συστολές – διαστολές και που παρουσιάζεται ή αναμένεται να παρουσιάσει τριχοειδείς ρωγμές. Το υλι..
38,50€
Χωρίς ΦΠΑ:31,05€
Συγκολλητικό και στεγανωτικό επίχρισμα σε μορφή πάστας, με υψηλή πρόσφυση σε κάθε τύπο επιφάνειας. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση ασταριού. Το αντιρηγματικό DB Block παρέχει ηχομονωτικές ιδιότητες με τον περιορισμό των ενοχλητικών θορύβων έως και 50-70%. Με την εφαρμογή επίσης του dB Block επιτυγχά..
40,50€
Χωρίς ΦΠΑ:32,66€
Εύκαμπτο, επαλειφόμενο  τσιμεντοειδές κονίαμα λευκού χρώματος, για μακροχρόνια στεγανοποίηση ταρατσών, μπαλκονιών και τοίχων.Εμφανίζει υψηλή πρόσφυση σε μπετόν και σοβά. Απαραίτητη η διαβροχή τους πριν την εφαρμογή. Δεν επηρεάζεται από την UV ακτινοβολία και τις βροχοπτώσεις.Παρέχει μακροχρό..
41,00€
Χωρίς ΦΠΑ:33,06€
Εύκαμπτο, γκρι, στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών για ειδικές εφαρμογές και απαιτητικές στεγανώσεις. Ιδανικό και για δεξαμενές πόσιμου νερού.Με την εφαρμογή του σε δεξαμενές πόσιμου ύδατος κατασκευασμένες από σκυρόδεμα διασφαλίζεται η ποιότητα και η υγιεινή του ποσίμου ύδατος κατά πιστοποίηση του ..
43,00€
Χωρίς ΦΠΑ:34,68€
Επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανοποιητικό υλικό με βάση πολυουρεθανικές και ακρυλικές ρητίνες νερού. Σχηματίζει μία αδιαπέραστη από το νερό μεμβράνη προστασίας, χωρίς αρμούς και ενώσεις, παρέχοντας εξαιρετική προστασία.Πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Φυσικής Εφαρμογών), ως ‘Ψυχρό..
54,00€
Χωρίς ΦΠΑ:43,55€
Ακρυλικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, υψηλής πρόσφυσης και ελαστικότητας, με αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές και τις βροχοπτώσεις. Η λευκότητά του ελαττώνει αισθητά την απορρόφηση θερμότητας από την ταράτσα.Για μακροχρόνια αντοχή, συνιστάται αντί για αστάρωμα με το ίδιο το υλικό αραιωμένο ..
77,01€
Χωρίς ΦΠΑ:62,11€
Στεγανωτικό ακρυλικό (λευκό), υδατοδιαλυτό ελαστομερές ταρατσών, χωρίς διαλύτες. Δημιουργεί μία ενιαία, λευκή μεμβράνη προστασίας, χωρίς αρμούς και ενώσεις.Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε κάθε οικοδομική επιφάνεια και αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.Διατηρεί την ελαστικότητά του σε θερμοκρασίες α..
80,00€
Χωρίς ΦΠΑ:64,52€
Ορυκτή μεμβράνη διαπνοής, αλκαλίμαχη και ανθεκτική στο χλώριο, πιστοποιημένη για την ελαστική στεγανοποίηση με υψηλή πρόσφυση και ανθεκτικότητα των υποστρωμάτων πριν από την τοποθέτηση με συγκολλητικά υλικά. Φιλική προς το περιβάλλον. Η Aquastop Nanoflex® παρέχει ένα ρευστό ομοιο..
87,98€
Χωρίς ΦΠΑ:70,95€
Υδατοαπωθητικό υλικό εμποτισμού με αποτέλεσμα “σταγόνας”, φιλικό προς το περιβάλλον, με υψηλή ικανότητα διείσδυσης.Το Kerakover Eco Meteor είναι κατάλληλο για την προστασία από το νερό και τους ρύπους κάθετων απορροφητικών επιφανειών. Δεν αλλοιώνει το χρώμα των υλικών στα οποία εφαρμόζεται. Αυτοκ..
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ:79,84€
Επαλειφόμενο, ελαστομερές ακρυλικό καουτσούκ για ταράτσες με μακροχρόνια αντοχή. Δημιουργεί μία ενιαία, λευκή μεμβράνη προστασίας, χωρίς αρμούς και ενώσεις, με άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα. Λόγω του υψηλού μέτρου ελαστικότητάς του, μπορεί να απορροφήσει ακόμη και πολύ έντονες συστολοδιαστολές, ..
110,83€
Χωρίς ΦΠΑ:89,38€
Επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό αλειφατικής (ψυχρή πολυουρία), δύο συστατικών, νέας γενιάς. Δημιουργεί μία ενιαία μεμβράνη προστασίας υψηλών επιδόσεων, με ισχυρή πρόσφυση σε σταθερές τσιμεντοειδείς επιφάνειες. Έχει μακροχρόνια αντοχή στην UV ακτινοβολία και τα λιμνάζοντα νερά.Διακρίνεται ..
214,99€
Χωρίς ΦΠΑ:173,38€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 24 (1 Σελ.)